ďťż

2140

Lemur zaprasza


SOS LOUISIANA - Sosy : Wirtualna Kuchnia Polska














Sos louisiana
10 dag papryki,
5 dag cebuli,
1/2 szklanki ketchupu,
1 ząbek czosnku,
2 łyżki posiekanej zieleniny,
sól, pieprz,
kostka rosołu drobiowego

Paprykę umyć, oczyścić z nasion, drobno posiekać. Obraną cebulę również posiekać, włożyć do wrzącej wody ( pół szklanki ) z dodatkiem kostki rosołowej i gotować pod przykryciem 5 min. Ostudzić, zmiksować z dodatkiem ketchupu i obranego, pokrojanego czosnku oraz zieleniny. Przyprawić solą i pieprzem.

From Z.Wodecki <wodecki@kki.net.pl>

MM
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • teen-mushing.xlx.pl
  • Wątki
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Lemur zaprasza