ďťż

1787

Lemur zaprasza

10 dag łososia wędzonego w plastrach (puszka konserwy czerniaka á la łosoś)
 
Plastry łososia wędzonego lub czerniaka (osaczone z oleju) rozłożyć na drewnianej deseczce, wygładzić nożem i wyrównać grubość, a następnie powycinać z nich kawałki o wielkości odpowiadającej powierzchni kromki. Wycięte kawałki ułożyć na dziesięciu kromkach bułki, wygładzić i wyrównać nożem, aby pokryły całą posmarowaną masłem powierzchnię kromki. Brakującé cząstki w plastrze łososia można uzupełnić skrawkami. Wystające części plastrów obciąć równo wzdłuż krawędzi kromek.
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • teen-mushing.xlx.pl
  • Wątki
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Lemur zaprasza