2511

Lemur zaprasza

Kuchnia z szybkowaru

70 dog wołowiny bez ko¶ci
1 łyżka m±ki
6 dag tłuszczu
2 duże cebule
sól do smaku
0,5 szklanki wody

Mięso obrać z błon, usun±ć ¶cięgna, dobrze zbić tłuczkiem. Obsypać m±k± i sol±, obrumienić w szybkowarze na mocno rozgrzanym tłuszczu, wrzucić oczyszczon± i pokrojon± cebulę i razem zrumienić. Wlać wodę zamkn±ć szybkowar i ogrzewać 50 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. Po otwarciu szybkowaru zagę¶cić sos resztk± m±ki, jeżeli potrzeba dolać nieco wody.
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • teen-mushing.xlx.pl
  • WÄ…tki
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Lemur zaprasza