1860

Lemur zaprasza

3 jaja,
15 dag grzybów marynowanych,
2 łyżki margaryny,
pół bułki wrocławskiej,
sól,
pieprz,
pół pęczka naci pietruszki,
2 łyżki oliwy

Jaja ugotować na twardo, obrać i posiekać, dodać oliwę. Wymieszać z pokrajanymi grzybami, dodać do smaku sól i szczyptę pieprzu. Bułkę pokrajać w duże kromki, posmarować margaryn± i kła¶ć grub± warstw± masę z jaj i grzybów. Następnie pokrajać w maleńkie kwadraty, układać je na tacce, przybieraj±c każdy paskiem marynowanego grzybka. Udekorować naci± pietruszki.
 
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • teen-mushing.xlx.pl
  • WÄ…tki
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Lemur zaprasza