2973

Lemur zaprasza

Kuchnia z szybkowaru
75 dag ¶wieżej kapusty białej,
3-4 pomidory lub 2 łyżki przecieru pomidorowego,
1 cebula,
1 płaska łyżka przyprawy do zup "Jarzynka" lub "Vegeta",
3 dag tłuszczu,
1,5 I wody lub wywaru z ko¶ci,
sól do smaku

Wlać do szybkowaru wodę, wrzucić pokrojone. kapustę, cebulę i pomidory (najlepiej obrane ze skórki), posolić, okrasić. Zamkn±ć szybkowar i ogrzewać 25 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. Po ugotowaniu sprawdzić smak i ewentualnie dosolić, wymieszać z przypraw± do zup.
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • teen-mushing.xlx.pl
  • WÄ…tki
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Lemur zaprasza