2100

Lemur zaprasza

Kuchnia z szybkowaru
50 dag filetów z morszczuka
80 dag kartofli
10 dag masła lub 6 łyżek dobrego oleju (np. sojowego)
2 cebule
2 szklanki białego wytrawnego wina (lub zastępczo tyleż wody z octem winnym)
sól i pieprz do smaku

Filety pokroić na kawałki, kartofle oczy¶cić, cebule oczyszczone posiekać. Wszystko włożyć do szybkowaru wraz z tłuszczem i winem, posolić i popieprzyć. Zamkn±ć szybkowar i ogrzewać 12 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. Podawać ze ¶wieżym ogórkiem.
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • teen-mushing.xlx.pl
  • WÄ…tki
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Lemur zaprasza