2459

Lemur zaprasza

Kuchnia z szybkowaru
80 dag schabu
4 duże kiszone jabłka
2 łyżki tłuszczu
1 łyżeczka kminku
1 z±bek czosnku
1 szklanka wody
1 płaska łyżka przyprawy "Vegeta"
1 łyżka rodzynków
sól i pieprz do smaku

Obci±ć ko¶ć kręgosłupa, natrzeć schab sol±, pieprzem i zmiażdżonym czosnkiem. Rozgrzać tłuszcz w szybkowarze, obrumienić na nim schab, posypać kminkiem i obłożyć utartymi na tarce do jarzyn jabłkami kiszonymi. Wrzucić rodzynki, wlać wodę, wsypać przyprawę. Zamkn±ć szybkowar i ogrzewać 30 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. Podawać pokrojony na porcje, na każdym kawałku położyć łyżkę masy jabłkowej.
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • teen-mushing.xlx.pl
  • WÄ…tki
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Lemur zaprasza